Frank O. Born

Frank is de ervaren professional op het gebied van design, branding en creative consultancy achter Newborn. Vanaf 1992 is hij actief in het vakgebied, als ontwerper en design manager in binnen- en buitenland.

 
25 Februari 2012

dGW

V^

dGW is actief op het gebied van stedelijke vernieuwing, bouwkundig advies en begeleiding van processen in de volkshuisvesting en particuliere woningverbetering. Typerend voor onze manier van werken is de mensgerichte projectaanpak. Onze uitgangspunten daarbij zijn deskundigheid, een sociale opstelling, een pro-actieve houding en aandacht voor vernieuwing. Wij werken voor gemeenten, woningcorporaties, vastgoedbeheerders en particulieren. Door het effectief vertalen van wensen van mensen en het creatief integreren van processen creëren we duurzame toekomstwaarde – voor opdrachtgevers èn bewoners.

07 Oktober 2009

BNA Wild Wonen

V^

Heel gebouwd Nederland een zee van identieke rijtjes huizen? Architect en stedenbouwer Carel Weeber vreest die ramp als de woningbouw niet wordt geliberaliseerd. Het vrijstaande huis moet weer de normale woonvorm worden, vindt hij. Daarvoor is in Nederland ruimte genoeg. "In mijn ideaal gaan de mensen naar een bouwwarenhuis, een soort Gamma, dat huisonderdelen in verschillende varieteiten verkoopt."

12 December 2011

The Good, The Bad & The Bottles

V^

Intertwined is the new straight